• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : De natuur in!

De natuur in!

€ 3.463,00 Exclusief BTW

De meest essentiële speeltuinactiviteiten van een buitenspeelterrein zijn deze twee Ouno Land-speeltoestellen waar alle kinderen dol op zijn: de schommel en de glijbaan!

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
2+
Aantal spelers
9
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
7,33 m
Superficie au sol
38 m²
Vrije valhoogte
1,20 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

De meest essentiële speeltuinactiviteiten van een buitenspeelterrein zijn deze twee Ouno Land-speeltoestellen waar alle kinderen dol op zijn: de schommel en de glijbaan!
 
Het pakket ‘In de vrije natuur!’ van Ouno Land omvat ‘Mijn boomhut’, het huisje met de glijbaan. Dit speeltoestel is voorzien van een massief houten speelhuis en een polyethyleen glijbaan. Kinderen kunnen onder alle weersomstandigheden schuilen in de boomhut. Om daar te komen, moet het kind twee verticale treden beklimmen. De zijpanelen beveiligen het platform waar het kind op speelt. Kom op…… we gaan via de glijbaan naar beneden!

 
Een schommel is de perfecte keuze voor de uitrusting van speelterreinen … Het plezier van het schommelen slaat geen generatie over!
Deze schommel met 2 zitplaatsen biedt vele uitdagingen: wie gaat het hardst? Wie het hoogst? Wie durft eraf te springen?  De structuur met houten palen kan in elke omgeving geplaatst worden.
Buiten het plezier van het schommelen, delen kinderen dit speeltoestel graag met hun ouders of vriendjes, het levert dus een echte bijdrage aan delen en sociale ontmoetingen.Een Ouno Land-speelstructuur voor buiten waarin 9 kinderen vanaf 2 jaar kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuur voldoet aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN2-Village.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl