• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Een wereld in beweging

Een wereld in beweging

€ 9.919,00 Exclusief BTW

Een Ouno City-buitenspeelterrein in het teken van beweging en activiteit !

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
2+
Aantal spelers
23
Accessibilité
Toegang voor gehandicapten
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
14,74 m
Superficie au sol
77,5 m²
Vrije valhoogte
1,98 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een Ouno City-buitenspeelterrein in het teken van beweging en activiteit! Dit speelterrein voor de openbare ruimte omvat een combinatietoestel in de Ouno-city range, een glijbaan met huisje en een draaimolen.

‘De geweldige klimrots’. Deze metalen speelstructuur trekt kinderen aan die van klimmen en hoogten houden. Ze kunnen de ‘klimmuren’ beklimmen, zich hangend over de horizontale buizen verplaatsen of de touwladder overwinnen. Dit toestel is net een klein sportparcours dat alles omvat: lichamelijke inspanning, vermaak, uitdaging, sensatie en gezelligheid.
 
Het multifunctionele Ouno-spel ‘Glijden maar’ bestaat uit een platform en een glijbaan. Via een verticale trap bereik je het platform. Dit is beveiligd door HPL-zijpanelen en heeft een rotatiegegoten polyethyleen dak. Kinderen kunnen hier in alle veiligheid spelen en bij regen onder het dak schuilen. Afdalen is zeer gemakkelijk … Via de glijbaan glij je zo het speelterrein op.

Dit draaispel ‘De draaimolen’ is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is eenvoudig toegankelijk door de lage positie van het draaiplateau. De zitting en de grijpstang zorgen ervoor dat iedereen een positie vindt die overeenkomt met zijn mogelijkheden. De roestvrijstalen stang is het middel om het spel te starten: kinderen duwen of trekken aan de stang om de beweging te starten. Kom op wie durft er mee te draaien op de draaimolen? Een ideaal spel om te delen met vriendjes en vriendinnetjes.
 
Een Ouno City-speelterrein vanaf 2 jaar waarin 23 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl