• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : De peuters op de boerderij

Peuters op de boerderij

€ 2.754,00 Exclusief BTW

Een compact Ouno Land-buitenspeelterrein voor peuters in boerderij thema, deze is eenvoudig toegankelijk voor rolstoelers.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
5
Accessibilité
Toegang voor gehandicapten
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
6,3 m
Superficie au sol
20,5 m²
Vrije valhoogte
0,6 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een compact Ouno Land-buitenspeelterrein voor peuters in boerderij thema, deze is eenvoudig toegankelijk voor rolstoelers. Kinderen zijn dol op de landelijke uitstraling die goed samengaat met hout, het basismateriaal van de productserie Ouno Land.
Het pakket bestaat uit twee speeltoestellen die aan de lengte en de ergonomische behoeften van peuters zijn aangepast.


De hooiwagen is gemaakt van massief houten planken en panelen van HPL. Hij bestaat uit elementen die verwijzen naar het boerderijthema: een paard, een wagen en hooi. Als aan het wiel wordt gedraaid, ontdekken de kinderen de boerderijdieren, varken, koe, etc. een ideale omgeving om samen met papa en mama het geluid te ontdekken dat bij elk dier hoort. Draagt bij aan de ontwikkeling van spraak en kennis. Kinderen zullen ook hun motorische capaciteiten ontwikkelen door onder het paard door te kruipen en aan het duikelrek te draaien dat zich in de wagen bevindt. De Ouno-wagen vormt een goed uitgangspunt voor de verbeeldingskracht van de kleinsten, ze bedenken verhalen, gaan de velden in, hooien en besturen de wagen! Kinderen kunnen op de bank binnenin gaan zitten en het paard mennen. Dit buitenspeeltoestel is ook een goede gelegenheid om vriendjes te ontmoeten en de sociale vaardigheden te oefenen.

Het pakket buitenspeeltoestellen ‘Peuters op de boerderij’ van Ouno wordt aangevuld met een onmisbaar speeltoestel voor peuters: een veerelement. Kinderen zijn dol op wippen op dit speeltoestel met het silhouet van een schattig kuiken, met een natuurlijk uitstraling door het hout waar het van gemaakt is ( geïmpregneerd dennenhout). Het veerelement ontwikkelt het evenwicht en de coördinatie vanaf 1 jaar, buiten het eenvoudige plezier van de beweging. De voetsteunen en handgrepen zorgen voor het comfort en de veiligheid van de gebruiker. Een ideale aanvulling op een buitenspeelterrein voor peuters.
 
Een Ouno Land-speelterrein vanaf 1 jaar waarin 5 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuur voldoet aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, kleuterscholen en campings.

AIREN1-Village.jpg

Montage

Niveau 1: Eenvoudige montage, voorgeboorde gaten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl