• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Glijden, wegvliegen

Glijden, wegvliegen

€ 3.925,00 Exclusief BTW

Het buitenspeelterrein ‘Glijden, wegvliegen’ van Ouno bevat alle favoriete buiten speeltoestellen!

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
10
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Vrije valhoogte
1,17 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Het buitenspeelterrein ‘Glijden, wegvliegen’ van Ouno bevat alle favoriete buiten speeltoestellen! Het wordt gevormd door de Ouno-versie van de speeltuin klassiekers: glijbaan, schommel, klimmen, veerelement.
 
‘Mijn boomhut’ van Ouno Land, met zijn huisje en de glijbaan, is voorzien van een massief houten speelhuis en een polyethyleen glijbaan. Kinderen kunnen onder alle weersomstandigheden schuilen in de boomhut. Om daar te komen, moet het kind twee verticale treden beklimmen. De zijpanelen beveiligen het platform waar het kind op speelt. Kom op…… we gaan via de glijbaan naar beneden!

 
Een schommel is de perfecte keuze voor de uitrusting van speelterreinen … Het plezier van het schommelen slaat geen generatie over!
Deze schommel met 2 zitplaatsen biedt vele uitdagingen: wie gaat het hardst? Wie het hoogst? Wie durft eraf te springen?  De structuur met houten palen kan in elke omgeving geplaatst worden.
 
Het kuiken is een wiptoestel voor de allerkleinsten. De eenvoudige vorm en de gele kleur zorgen ervoor dat kinderen het dier snel herkennen. Zittend op slechts 37 cm van de grond, ontdekken zij dat het zijn beweging en snelheid kan beheersen. De voorwaarde is wel dat de eigen coördinatie goed is en het kind over een gezonde portie lef beschikt!Een compleet Ouno speelterrein voor kinderen vanaf 1 jaar dat voldoet aan de behoeften van de openbare ruimte en waarin 10 kinderen tegelijk kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

  •     Norm EN1176
  •     TÜV-certificering
  •     Maximaal 25 jaar garantie
  •     HCL : 1,20 m


Installatie (vereiste grondoppervlakte)

  •     Oppervlakte : 45 m²

Materialen

De vierkante palen van 70 mm zijn gemaakt van gelamineerd autoclaaf behandeldhout. Deze palen, gevrijwaard van splinters, verzekeren stevigheid en stabiliteit. Zijworden beschermd tegen aantasting.
Het dak en de panelen zijn gemaakt van autoclaaf behandeld dennenhout, 105 x 25mm of 140 x 27 mm.
De vloeren zijn vervaardigd uit 18 mm dikke berken multiplex-platen, aan deoppervlakte bedekt met een antislipfilm van fenolhars.
De glijgoten van de glijbanen zijn gemaakt van rotatiegevormd polyethyleen.
De 30 mm buizen zijn gemaakt van geverfd gemetalliseerd staal.
De handvaten en de voetsteunen zijn van een zeer bestendige polyamide kunststof.
De gekleurde panelen zijn van HPL en hebben een dikte van 13 mm (of 6 mm voorMalachiet groen). Deze robuuste materialen zijn uitstekend bestand tegenweersinvloeden en vandalisme.
De horizontale balken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal.
De zitjes zijn van rubber met schokdempende eigenschappen. De schommelkettingenzijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. De schommelzitting haken zijn gemaakt van 10mm roestvrij staaldraad. De PVC bevestigingsbeugel zorgt ervoor dat de slijtage aan demetalen onderdelen tot een minimum worden beperkt. Hierdoor wordt de levensduurvan de producten verlengd.
De bevestigingmaterialen van roestvrij staal worden beschermd door polyamidevandalisme bestendige doppen.

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Installatieduur  : 6h30

Arbeid:  2 personen


Beton vereist : 0,31 m³

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl