• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Alles voor iedereen

Alles voor iedereen

€ 8.353,00 Exclusief BTW

Een speciaal voor de openbare ruimte ontworpen Ouno Land-buitenspeelterrein met een maximale capaciteit van maar liefst 30 kinderen.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
30
Accessibilité
Toegang voor gehandicapten
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
14,6 m
Superficie au sol
70,5 m²
Vrije valhoogte
1,40 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een speciaal voor de openbare ruimte ontworpen Ouno Land-buitenspeelterrein met een maximale capaciteit van maar liefst 30 kinderen. ‘Alles voor iedereen’ wordt gevormd door vier speelstructuren die elkaar perfect aanvullen.
 
‘Het Kasteel’ van Ouno Land kun je op 2 manieren betreden: via een rechte ladder aan de kant van het huisje of via een brede massieve trap, beveiligd met relingen, aan de kant van de glijbaan. Het kasteel heeft een huisje met een geschuurd massief houten dak, een glijpaal en een polyethyleen glijbaan. Via een grote loopbrug kun je de speelruimte doorkruisen. Laat het ridder en prinsessen spel maar beginnen!

 
De boerderij is een thema speelstructuur gemaakt van massief houten planken. Het eenvoudige en moderne ontwerp optimaliseert de zichtbaarheid van de diverse spelelementen. De boerderij doet een beroep op het denkvermogen van kinderen. Daarbij bevordert zij het sociale proces door middel van diverse rolspellen die zij met elkaar kunnen bedenken. De boerderij pret wordt helemaal compleet met de toevoeging van de hooiwagen (J5845) en de koe (J5846). Het is hard werken op de boerderij!
 
‘De draaimolen’, is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is eenvoudig toegankelijk door de lage positie van het draaiplateau. De zitting en de grijpstang zorgen ervoor dat iedereen een positie vindt die overeenkomt met zijn mogelijkheden. De roestvrijstalen stang is het middel om het spel te starten: kinderen duwen of trekken aan de stang om de beweging te starten. Kom op wie durft er mee te draaien op de draaimolen? Een ideaal spel om te delen met vriendjes en vriendinnetjes.Het konijn is een veertoestel voor jonge kinderen. De zitting op slechts 37 cm van de grond, vereenvoudigt het gebruik door de allerkleinsten. Om de wipbeweging tot stand te brengen moeten zij het eigen lichaam leren controleren en coördineren. Op deze wijze ontdekken zij het plezier van wippen op het konijn.
 
Een Ouno Land-speeltuin vanaf 1 jaar waarin 30 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN11-Ecole.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl