Themaspelen

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

De thematische speeltoestellen van Ouno Land voeren kinderen naar de wereld van de boerderij. Voorzien van structuren met levensechte vormen, talrijke details en leuke elementen.
De kinderen verzinnen prachtige verhalen, fantaseren volop en meten zich allerlei rollen aan. De boer aan het stuur van zijn tractor, de molenaar die zijn molen repareert, de boerin die appels plukt, de dierenarts die dieren verzorgt...
Door middel van deze rollenspellen wordt de fantasie geprikkeld, spelen ze samen en ontwikkelen ze de spreekvaardigheid.
 
De thematische speeltoestellen van Ouno City transformeren iedere speeltuin in een denkbeeldige stadswereld. Kinderen verzinnen verhalen en fantaseren in een stedelijke omgeving die is geïnspireerd op de wereld van volwassenen. De auto kan worden gecombineerd met de garage, het vliegtuig met de luchthaven en de boot met de vuurtoren. Gestimuleerd door de talrijke details en de originele speelelementen die zich op ieder toestel bevinden, kunnen kinderen hun fantasie en imitatiespel telkens de vrije loop laten gaan.