Voorwaarden

De levering van onze producten wordt door een onafhankelijke vervoerder verzorgd, op het adres dat u tijdens u bestelling hebt opgegeven en dat voor de vervoerder eenvoudig bereikbaar is.

De levering vindt plaats op de stoep nadat een telefonische afspraak is gemaakt tussen de vervoerder en u zelf.
De levering van grote pakketten is niet mogelijk in smalle straten of moeilijk begaanbare zones. U moet dan ook een bereikbaar adres doorgeven.
In het algemeen vindt het lossen plaats met een heftruck; in uitzonderlijke gevallen kan het lossen handmatig plaatsvinden. In dit geval vragen wij de klanten om te helpen bij het lossen.

De leveringstijden worden aangegeven tijdens de bestelling. Onze teams zullen hun uiterste best doen om de bestelde producten binnen de aangegeven tijden te leveren, maar deze tijden worden uitsluitend ter indicatie verstrekt.  
Vertragingen rechtvaardigen in geen geval de annulering van een bestelling.
U kunt alle voorwaarden in onze Algemene verkoopvoorwaarden vinden.


Verzendkosten

Onze producten worden franco bestemming geleverd In Nederland België, vanaf een minimum factuurbedrag van € 2.000 excl. btw.
Voor bestellingen onder € 2.000 excl. btw zijn de leveringskosten als volgt samengesteld:

Bestelling < € 500 excl. btw                                    Vaste prijs € 30 excl. btw

Bestelling tussen € 500 excl. btw en € 1.000 excl. btw                             7% van het totaalbedrag excl. btw van de bestelling

Bestelling tussen € 1.000 excl. btw en € 2.000 excl. btw                          5% van het totaalbedrag excl. btw van de bestelling