U hebt 2 weken de tijd om van mening te veranderen !

U hebt 14 werkdagen vanaf de bevestigingsdatum van de bestelling om ons te informeren en de artikelen die u niet schikken, terug te sturen.

U kunt online annuleren met behulp van het hier beschikbare formulier of elke andere verklaring waarin u uw wens uitdrukt om uw bestelling te annuleren.
De terugzending vindt op uw kosten en onder uw verantwoordelijkheid plaats. De producten moeten in de oorspronkelijke staat en compleet (verpakking, accessoires, handleidingen enz) en met de aankoopfactuur worden teruggestuurd zodat ze in nieuwe staat weer verkocht kunnen worden.
Beschadigde, vuile of incomplete producten worden niet teruggenomen.
De terugbetaling (buiten verzendkosten) wordt uitgevoerd zodra de teruggestuurde producten door ons ontvangen zijn.

Niet-conforme en defecte producten

Indien u zou constateren dat onze producten niet-conform of defect zijn, beschikt u over 3 dagen na ontvangst om onze klantenservice hierover te informeren. Deze zal de procedure voor terugzending meedelen.
Het transport voor terugzending van deze toestellen is voor onze kosten.

Bij ontvangst van de betreffende producten controleren onze teams de reden van de niet-conformiteit of het defect. Indien deze bevestigd wordt, wordt de terugbetaling uitgevoerd inclusief de leveringskosten voor het defecte of niet-conforme artikel.


U kunt alle voorwaarden vinden in onze Algemene verkoopvoorwaarden.