Hebt u hulp nodig bij de installatie van uw speelterrein ?

Proludic begeleidt u en stelt u 3 serviceniveaus voor, passend bij uw behoefte.

1/ Technische hulp bij de montage

Gespecialiseerde technici komen rechtstreeks op de installatiesite van uw speelterrein om u het gebruik van de montagehandleidingen uit te leggen. Ze helpen u bij het bepalen van de installatie- en veiligheidszones, begeleiden u met voorbeelden van montage en bespreken specifieke punten van uw recreatieruimte.
Duur: 1 halve dag
Doel: Doel: hulpverlening waardoor u in staat wordt gesteld zelf de correcte installatie van uw Ouno-speelterrein te kunnen uitvoeren.
Voordelen :
- Advies van specialisten
- Autonomie
- Beheer van uw tijd

2/ Montage van de toestellen

Onze installatieteams voeren de montage van de buitenspeeltoestellen op de definitieve locatie hiervan uit (de voorbereiding van de ondergrond en de verankeringen zijn uw verantwoordelijkheid).
Duur: afhankelijk van de samenstelling van uw speelterrein
Doel: De plaatsers voeren de montage van de Ouno-speeltoestellen uit op de locatie die u daarvoor bepaald heeft. De verankering van uw buitenspeeltoestellen is het enige dat u zelf moet uitvoeren.
Voordelen :
- Tijdwinst
- Garantie van optimale montage

3/ Complete installatie

Een gespecialiseerd installatieteam voor speelterreinen verzorgt de volledige montage van de Ouno-toestellen die u gekozen hebt, met betonverankering van type A en bevestiging op betonvloer van type B.
Duur: afhankelijk van de samenstelling van uw speelterrein
Doel : de volledige plaatsing van het door u gekozen Ouno-speelterrein verzorgen. Na de installatie ontvangt u een verklaring dat de installatie voldoet aan de geldende en toepasselijke normen.
Voordelen :
- Tijdwinst
- Snelheid
- Expertise
- Certificering

Professionele begeleiding

Onze teams zijn gekwalificeerd en opgeleid in de plaatsingstechnieken voor speelterreinen en de geldende normen.

Zij respecteren zorgvuldig de meegeleverde montagehandleidingen en de clausules die zijn vastgelegd in het lastenboek. Montagevolgorde, instellen van de onderdelen, positie en diepte van de verankeringen, ondergrond, normcontrole, drogingstijden: al deze factoren worden beheerst om de conformiteit en de levensduur van uw Ouno-recreatieruimte te garanderen.

Wij kunnen u ook begeleiden in de voorbereidende werkzaamheden voor uw buitenspeeltoestellen, zoals een veiligheidsvloer of een andere inrichting van uw speelterrein.