Proludic, 30 jaar ervaring en innovatie

Dankzij 30 jaar ervaring en innovatie is Proludic een internationale leider op het markt voor uitrusting voor speelterreinen en sportterreinen in de open lucht.

Onze speelterreinen staan bekend om hun speelwaarde, originaliteit, innovatie, nut en gerichtheid. Ze passen in elke omgeving: bijvoorbeeld stadscentra, dorpen, wijken, scholen, campings, kindcentra, winkelcentra, halteplaats langs de snelweg.
Proludic, de belangrijkste cijfers :
  • 6 filialen (Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië, Nederland, Australië)
  • 50 dealers wereldwijd
  • 90.000 speelterreinen geïnstalleerd wereldwijd
  • 45 M€ omzet in 2017
  • 280 medewerkers
  • ISO 9001, ISO 14001 en PEFC-label
  • Met vele internationale onderscheidingen beloond design (Good Design Award, Janus de l’Industrie, Observeur du design, Inosport …)

Onze waarden

Innovatie

kenmerkt ons en onderscheidt ons. Innovatie is zowel van toepassing op het uiterlijk van onze producten als op de manier van spelen en de inrichting van een site.

Ervaring

met een industrieel en commercieel bedrijfsmodel dat het mogelijk maakt het juiste toestel op de juiste plek te installeren.

Inzet

die wordt gevalideerd door certificeringen op het gebied van kwaliteit en milieu, en waarvan het uiteindelijke doel is de veiligheid van de kinderen op onze toestellen te garanderen, de algemene toegankelijkheid van onze speelterreinen te bevorderen en onze klanten tevreden te stellen.

Saamhorigheid

met kinderen, gebaseerd op een grondige kennis van kinderpedagogie, en met onze klanten met wie wij een vertrouwensrelatie opbouwen.

Deze waarden hebben een grote gemene deler: het welzijn van de kinderen.

Wij doen er alles aan om bij te dragen aan hun lichamelijke, intellectuele en sociale ontplooiing. Wij helpen ze om beter groot te worden door ze vele emoties te laten beleven, door ze verhalen te vertellen en andere manieren van spelen voor te stellen. Wij geven ze de middelen om hun kindertijd intens te beleven, onafhankelijk van hun capaciteiten.

Overal ter wereld