• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Klaar voor vertrek!

Klaar voor vertrek!

€ 8.123,00 Exclusief BTW

Dit Ouno City-buitenspeelterrein staat voor ritme en avontuur.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
24
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Superficie au sol
49,5 m²
Vrije valhoogte
1,40 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Dit Ouno City-buitenspeelterrein staat voor ritme en avontuur. De grote, multifunctionele speelstructuur bestaat uit een glijbaan, een speeltoestel op het thema van het vliegveld en een veerelement.
 
‘Het vrije elektron’ is een van de favoriete combinatietoestellen voor buiten. Het polyethyleen toestel beschikt over vele speelactiviteiten: klim om het speelhuis te bereiken, klauter over het net en doorkruis het spel, leer omgaan met het houden van evenwicht, ervaar een glijsensatie op de glijbaan of durf via de brandweerpaal naar beneden te gaan! Alle bewegingen stimuleren en ontwikkelen de motorische vaardigheden van kinderen.

 
Het vliegveld is een modern vormgegeven en compact speeltoestel. Het heeft een metalen structuur. Het toestel combineert vormen en tekeningen die essentieel zijn voor cognitief leren. Het ontwikkelt de denkprocessen van kinderen door het stimuleren van hun creativiteit en verbeeldingskracht. Met het vliegtuig de J5835 wanen zij zich in de wereld van de luchthaven! Inchecken graag...


De zeehond is een wiptoestel geschikt voor de allerkleinsten. Kinderen leren op hun eigen ritme naar voor en achter te schommelen. Dit kleine en individuele spel is eenvoudig op elk speelterrein te plaatsen.
 
Een Ouno City-speelterrein vanaf 1 jaar waarin 24 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN8-Parc.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl