• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Momenten van samenzijn

Momenten van samenzijn

€ 7.447,00 Exclusief BTW

Een Ouno City-speelterrein voor peuters met de favoriete activiteiten voor kinderen.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
18
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Superficie au sol
57 m²
Vrije valhoogte
1,20 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een Ouno City-speelterrein voor peuters met de favoriete activiteiten voor kinderen: glijden, schommelen, klimmen … voor urenlang plezier! Het pakket omvat vier spelen: glijbaan, schommel, huisje en veerelement.
 
‘In volle vaart’. Deze glijbaan past op alle buitenspeelterreinen. Kinderen klimmen op het platform via een ladder met roestvrijstalen treden. De glijbaan zijpanelen zijn van HPL en het glijoppervlak is van roestvrijstaal. Dit toestel zorgt niet alleen voor sensationele afdalingen, het ontwikkelt ook de motorische en zintuiglijk-motorische vaardigheden van kinderen. Wie durft er een onuitwisbare afdaling te maken?
 
Het is een speelstructuur die schommelen anders invult. Het rotatiegegoten polyethyleen nest heeft een doorsnede van meer dan 1 meter.  Kinderen kunnen erin liggen, in staan, tegenover elkaar plaatsnemen, tegen elkaar aan liggen… Laat de gebruiksfantasie de vrije loop en het zorgt voor sensatie en oneindig veel lachpartijen!
 
‘Het Vakantiehuisje’. Dit huisje heeft twee HPL-panelen, twee banken en een polyethyleen dak. Het is een plek waar kinderen kunnen uitrusten, schuilen en het bevordert ontmoetingen en samenspel. Het vakantiehuis is een plek voor gezelligheid. De allermooiste ontdekking komt tot stand: het sluiten van vriendschappen!

Het kuiken is een wiptoestel voor de allerkleinsten. De eenvoudige vorm en de gele kleur zorgen ervoor dat kinderen het dier snel herkennen. Zittend op slechts 37 cm van de grond, ontdekken zij dat het zijn beweging en snelheid kan beheersen. De voorwaarde is wel dat de eigen coördinatie goed is en het kind over een gezonde portie lef beschikt!
 
Een Ouno City-speelstructuur voor buiten waarin 18 kinderen vanaf 1 jaar kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN9-PARC.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl