• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Speel naar wens en hartenlust !

Speel naar wens en hartenlust !

€ 8.342,00 Exclusief BTW

Een bijzonder complete en compacte speelplek uit de serie Ouno City, met de speeltuin klassiekers.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
23
Accessibilité
Toegang voor gehandicapten
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een bijzonder complete en compacte speelplek uit de serie Ouno City, met de speeltuin klassiekers: een combinatietoestel met glijbaan, een dubbele schommel, twee veerelementen en een fantasiespel.
 
Het combinatietoestel ‘De Avonturentempel’ van Ouno omvat drie traditionele spellen die op buitenspeelterreinen te vinden zijn: de glijbaan, de hut en de loopbrug. De polyethyleen glijbaan laat kinderen het gevoel van snelheid ervaren. Het speelhuis vormt een leef- en speelruimte waar het kind zijn verbeeldingskracht de vrije loop kan laten en op gaat in diverse rolspellen. Op de loopbrug moet je je evenwicht bewaren en de hoogte trotseren. Ga jij mee op avontuur en trotseer je de tempel uitdagingen?

 
De auto is een klein thematoestel. Het bevat diverse spelelementen zoals een echt stuur dat draait en een versnellingspook die bewogen kan worden. De panelen zijn van geperst composiet. De originele speelelementen ontwikkelen de verbeeldingskracht en de motoriek van kinderen. Waar gaat de rit naartoe? Naar de speeltuin… De themawereld is helemaal compleet wanneer deze wordt uitgebreid met de garage J5831.
 
Deze schommel wordt snel favoriet op speelterreinen ...
De schommel leert kinderen een bewegingsritme aan. Daarbij beslist iedereen zelf over hoe hard en hoe hoog zij schommelen: zachtjes voor de allerkleinsten, sneller en hoger voor de groteren. Door op deze structuur te schommelen, krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en ontwikkelen zij hun motorische en zintuiglijk-motorische vaardigheden.
 
De scooter is een wiptoestel met een zitting op slechts 37 cm van de grond. Het realistische model zorgt ervoor dat kinderen de scooter onmiddellijk herkennen. Om het toestel te laten bewegen moet het lichaam correct worden beheerst en gecoördineerd. Vroooooom…………gas erop, daar gaan we!


Het kuiken is een wiptoestel voor de allerkleinsten. De eenvoudige vorm en de gele kleur zorgen ervoor dat kinderen het dier snel herkennen. Zittend op slechts 37 cm van de grond, ontdekken zij dat het zijn beweging en snelheid kan beheersen. De voorwaarde is wel dat de eigen coördinatie goed is en het kind over een gezonde portie lef beschikt!
 
Een Ouno City-speelstructuur voor buiten waarin 23 kinderen vanaf 1 jaar kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN10-parc.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl