• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Dynamisch en kleurrijk !

Dynamisch en kleurrijk !

€ 6.089,00 Exclusief BTW

Een compact Ouno City-buitenspeelterrein voor peuters, dat dus eenvoudig toegankelijk is voor rolstoelen.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
17
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
8,7 m
Diepte
6,65 m
Superficie au sol
44 m²
Vrije valhoogte
1,17 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een compact Ouno City-buitenspeelterrein voor peuters, dat dus eenvoudig toegankelijk is voor rolstoelen. Het pakket bestaat uit drie spellen die aan de lengte en de ergonomische behoeften van peuters zijn aangepast, in een mooie serie dynamische kleuren.
 
‘In volle vaart’ Deze glijbaan past op alle buitenspeelterreinen. Kinderen klimmen op het platform via een ladder met roestvrijstalen treden. De glijbaan zijpanelen zijn van HPL en het glijoppervlak is van roestvrijstaal. Dit toestel zorgt niet alleen voor sensationele afdalingen, het ontwikkelt ook de motorische en zintuiglijk-motorische vaardigheden van kinderen. Wie durft er een onuitwisbare afdaling te maken?
 
Dit Ouno-huisje ‘De werkplaats’ is een fantasiespel met speelelementen in het monteursthema. Dit stevige speelhuis is gemaakt van polyethyleen en HPL-panelen op een metalen structuur. Het heeft banken om op uit te rusten, een dak om onder te schuilen en een speelpaneel met manipulatie elementen.  Alles rondom het thema van de werkplaats. Het speelhuis zet kinderen aan tot ontmoetingen tijdens een rustperiode en laat hen volop fantaseren.

Het kuiken is een wiptoestel voor de allerkleinsten. De eenvoudige vorm en de gele kleur zorgen ervoor dat kinderen het dier snel herkennen. Zittend op slechts 37 cm van de grond, ontdekken zij dat het zijn beweging en snelheid kan beheersen. De voorwaarde is wel dat de eigen coördinatie goed is en het kind over een gezonde portie lef beschikt!
 
Een Ouno City-speelterrein vanaf 1 jaar waarin 17 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN4-Camping.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl