• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Allemaal vriendjes !

Allemaal vriendjes !

€ 6.386,00 Exclusief BTW

Een Ouno-buitenspeelterrein met veel spelen om samen met vriendjes van te genieten!

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
2+
Aantal spelers
17
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Vrije valhoogte
1,20 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een Ouno-buitenspeelterrein met veel spelen om samen met vriendjes van te genieten! Het is samengesteld uit de basiselementen voor kinderen: glijbaan, schommel en draaimolen.
 
‘In volle vaart’ Deze glijbaan past op alle buitenspeelterreinen. Kinderen klimmen op het platform via een ladder met roestvrijstalen treden. De glijbaan zijpanelen zijn van HPL en het glijoppervlak is van roestvrijstaal. Dit toestel zorgt niet alleen voor sensationele afdalingen, het ontwikkelt ook de motorische en zintuiglijk-motorische vaardigheden van kinderen. Wie durft er een onuitwisbare afdaling te maken?
 
Het is een speelstructuur die schommelen anders invult. Het rotatiegegoten polyethyleen nest heeft een doorsnede van meer dan 1 meter.  Kinderen kunnen erin liggen, in staan, tegenover elkaar plaatsnemen, tegen elkaar aan liggen… Laat de gebruiksfantasie de vrije loop en het zorgt voor sensatie en oneindig veel lachpartijen!
 
‘De draaimolen’. Dit draaispel is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is eenvoudig toegankelijk door de lage positie van het draaiplateau. De zitting en de grijpstang zorgen ervoor dat iedereen een positie vindt die overeenkomt met zijn mogelijkheden. De roestvrijstalen stang is het middel om het spel te starten: kinderen duwen of trekken aan de stang om de beweging te starten. Kom op wie durft er mee te draaien op de draaimolen? Een ideaal spel om te delen met vriendjes en vriendinnetjes.

Een Ouno City-speelterrein vanaf 2 jaar waarin 17 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

  •     Norm EN1176
  •     TÜV-certificering
  •     Maximaal 25 jaar garantie
  •     HCL : 1,20 m


Installatie (vereiste grondoppervlakte)

  •     Oppervlakte : 60 m²

Materialen

PCC-J.jpg
De gekleurde panelen zijn van HPL en hebben een dikte van 13 mm (of 6 mm voorMalachiet groen). Deze robuuste materialen zijn uitstekend bestand tegenweersinvloeden en vandalisme.
De vloeren zijn vervaardigd uit 18 mm dikke berken multiplex-platen, aan deoppervlakte bedekt met een antislipfilm van fenolhars.
Ouno-tubes-acierGP02.jpg
De 30 mm buizen zijn gemaakt van geverfd gemetalliseerd staal.
Ouno-poteau-acierGP01.jpg
De vierkante palen van 70 mm zijn gemaakt van geverfd metallic staal. De palenworden beschermd door een polyamide paalkap.
De horizontale balken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal.
Nacelle-2012.jpg
De mand bestaat uit een stuk gegoten polyethyleen. Aan de mand zitten gegalvaniseerdestalen kettingen bedekt met polyester. Deze zijn bevestigd aan een roestvrij stalenframe.
Ouno-tubes-acierGP02.jpg
De glijgoten van de glijbanen zijn gemaakt van rotatiegevormd polyethyleen.
De bevestigingmaterialen van roestvrij staal worden beschermd door polyamidevandalisme bestendige doppen.

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Installatieduur : 7h30

Arbeid:  2 personen


Beton vereist : 0,41 m³

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl