• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Avonturenroute

Avonturenroute

€ 2.675,00 Exclusief BTW

Het kinderspeelterrein ‘Avonturenroute’ van Ouno is ideaal voor plaatsing op een grasveld.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
17
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Vrije valhoogte
1 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Het kinderspeelterrein ‘Avonturenroute’ van Ouno is ideaal voor plaatsing op een grasveld. Bewerking van de ondergrond is dan niet noodzakelijk. Dit buitenspeelterrein omvat essentiële speelfuncties die bijdragen aan de motorische vaardigheden: draaien, schommelen en evenwicht vinden.
 
‘De draaimolen’. Dit draaispel is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is eenvoudig toegankelijk door de lage positie van het draaiplateau. De zitting en de grijpstang zorgen ervoor dat iedereen een positie vindt die overeenkomt met zijn mogelijkheden. De roestvrijstalen stang is het middel om het spel te starten: kinderen duwen of trekken aan de stang om de beweging te starten. Kom op wie durft er mee te draaien op de draaimolen? Een ideaal spel om te delen met vriendjes en vriendinnetjes.

 
Test op wel vijf manieren je evenwicht en coördinatie op dit uitdagende evenwichtsparcours … De speelelementen variëren in breedte en in vorm. Hierdoor zijn ze voor kleine kinderen (vanaf 2 jaar) op ieder niveau te beheersen. Als de basiskennis is aangeleerd, kunnen de kinderen zij hun eigen grenzen verleggen en alle evenwichtsuitdagingen aangaan.
 
Het kuiken is een wiptoestel voor de allerkleinsten. De eenvoudige vorm en de gele kleur zorgen ervoor dat kinderen het dier snel herkennen. Zittend op slechts 37 cm van de grond, ontdekken zij dat het zijn beweging en snelheid kan beheersen. De voorwaarde is wel dat de eigen coördinatie goed is en het kind over een gezonde portie lef beschikt!

Een Ouno-speelterrein vanaf 1 jaar waarin 17 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

  •     Norm EN1176
  •     TÜV-certificering
  •     Maximaal 25 jaar garantie
  •     HCL : 1 m


Installatie (vereiste grondoppervlakte)

  •     Oppervlakte : 56,5 m²

Materialen

Ouno-poteau-lamelle01.jpg
De vierkante palen van 70 mm zijn gemaakt van gelamineerd autoclaaf behandeldhout. Deze palen, gevrijwaard van splinters, verzekeren stevigheid en stabiliteit. Zijworden beschermd tegen aantasting.
PCC-PLUNE.jpg
De gekleurde panelen zijn van HPL en hebben een dikte van 13 mm (of 6 mm voorMalachiet groen). Deze robuuste materialen zijn uitstekend bestand tegenweersinvloeden en vandalisme.
De vloeren zijn vervaardigd uit 18 mm dikke berken multiplex-platen, aan deoppervlakte bedekt met een antislipfilm van fenolhars.
Ouno-tubes-acierGP02.jpg
De 30 mm buizen zijn gemaakt van geverfd gemetalliseerd staal.
De handvaten en de voetsteunen zijn van een zeer bestendige polyamide kunststof.
De bevestigingmaterialen van roestvrij staal worden beschermd door polyamidevandalisme bestendige doppen.

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Installatieduur  : 5h

Arbeid:  2 personen


Beton vereist : 0,2 m³

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl