• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Op de boerderij

Op de boerderij

€ 7.022,00 Exclusief BTW

Een buitenspeelterrein voor kinderen met de basisactiviteiten die kinderen verwachten in een speeltuin.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
15
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
9 m
Superficie au sol
46 m²
Vrije valhoogte
1,17 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een buitenspeelterrein voor kinderen met de basisactiviteiten die kinderen verwachten in een speeltuin. Dit houten Ouno-speelterrein wordt gevormd door drie buitenspeelstructuren: een themaspel, een glijbaan en een veerelement.
 
De tractor is een thema speeltoestel van massief houten planken. Sommige kinderen klimmen snel in de cabine om de tractor te besturen of om gezellig samen te zijn.  Anderen verstoppen zich liever in de mysterieuze wieltunnel. Deze buis tussen de grote wielen van de tractor, nodigt uit tot kruipen en jezelf door de smalle donkere ruimte te verplaatsen. Wie rijdt er mee naar de boerderij?
 
De boerderij is een thema speelstructuur gemaakt van massief houten planken. Het eenvoudige en moderne ontwerp optimaliseert de zichtbaarheid van de diverse spelelementen. De boerderij doet een beroep op het denkvermogen van kinderen. Daarbij bevordert zij het sociale proces door middel van diverse rolspellen die zij met elkaar kunnen bedenken. De boerderij pret wordt helemaal compleet met de toevoeging van de hooiwagen (J5845) en de koe (J5846). Het is hard werken op de boerderij!

De haan is een veertoestel voor de allerkleinsten en heeft een zitting op slechts 37 cm van de grond. Door het klassieke ontwerp is de haan snel herkent. Het is een dier dat in de verbeelding van kinderen verankerd ligt. De zitting van antislipplaat garandeert de veiligheid. Kinderen ontdekken stapsgewijs dat het schommelen van start gaat door de beweging en de snelheid van het eigen lichaam. De haan draagt bij aan hun motorische ontwikkeling.

Een Ouno Land-speelstructuur voor buiten waarin 15 kinderen vanaf 1 jaar kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN5-Campagne.jpg

Montage

Niveau 3: Matige montage, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, gevaar voor niet conformiteit indien fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl