• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Spelen in ‘t groen

Spelen in ‘t groen

€ 4.604,00 Exclusief BTW

Een compact Ouno Land-speelterrein op het boerderijthema, waar jonge kinderen een ruimte vinden die aanzet tot bijzonder leuke spelactiviteiten.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
13
Accessibilité
Toegang voor gehandicapten
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
8,85 m
Superficie au sol
42,5 m²
Vrije valhoogte
1,17 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een compact Ouno Land-speelterrein op het boerderijthema, waar jonge kinderen een ruimte vinden die aanzet tot bijzonder leuke spelactiviteiten.
De houten structuur omvat drie elementen: een glijbaan, een themaspel en een veerelement.
 
De kinderen klimmen via de laminaat traptreden op het vertrekplatform. De treden zijn beveiligd met relingen waarop gesteund kan worden. Eenmaal op het platform hoeven zij alleen nog maar naar beneden te glijden… Jippie….. ik wil nog een keer!
 
De aanhangwagen is een speelstructuur voor jonge kinderen. Hij is gemaakt van massief houten planken. De compacte afmetingen zorgen voor gezelligheid en een plek om uit te rusten. Kinderen vertellen elkaar in de wagen allerlei verhalen en spelen rolspellen. Is alles geladen? Rijden dan maar… De aanhanger past perfect achter de tractor (J5843). Gegarandeerd meer spel- en fantasieplezier.
 
De haan is een veertoestel voor de allerkleinsten en heeft een zitting op slechts 37 cm van de grond. Door het klassieke ontwerp is de haan snel herkent. Het is een dier dat in de verbeelding van kinderen verankerd ligt. De zitting van antislipplaat garandeert de veiligheid. Kinderen ontdekken stapsgewijs dat het schommelen van start gaat door de beweging en de snelheid van het eigen lichaam. De haan draagt bij aan hun motorische ontwikkeling.

Een compleet Ouno Land-speelterrein voor kinderen vanaf 1 jaar, waarin 13 kinderen tegelijk kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN3-Parc.jpg

Montage

Niveau 2: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + hout aftekenen.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl