• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Beleef het avontuur !

Beleef het avontuur !

€ 5.851,00 Exclusief BTW

Kinderen zullen dol zijn op dit buitenspeelterrein van Ouno Land, waarin ze avonturen kunnen beleven die aan hun leeftijd en capaciteiten zijn aangepast.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
1+
Aantal spelers
30
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Breedte
11,2 m
Superficie au sol
63 m²
Vrije valhoogte
1,40 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Kinderen zullen dol zijn op dit buitenspeelterrein van Ouno Land, waarin ze avonturen kunnen beleven die aan hun leeftijd en capaciteiten zijn aangepast.  De speelruimte bestaat uit een multifunctioneel speeltoestel met glijbaan, ladder en brug, een evenwichtsspel en een veerelement. Een speelterrein voor peuters (vanaf 1 jaar) met vele activiteiten die bijdragen aan de motorische ontwikkeling en het evenwichtsgevoel.
 
‘Het Kasteel’ kun je op 2 manieren betreden: via een rechte ladder aan de kant van het huisje of via een brede massieve trap, beveiligd met relingen, aan de kant van de glijbaan. Het kasteel heeft een huisje met een geschuurd massief houten dak, een glijpaal en een polyethyleen glijbaan. Via een grote loopbrug kun je de speelruimte doorkruisen. Laat het ridder en prinsessen spel maar beginnen!
 
Test op wel vijf manieren je evenwicht en coördinatie op dit uitdagende evenwichtsparcours … De speelelementen variëren in breedte en in vorm. Hierdoor zijn ze voor kleine kinderen (vanaf 2 jaar) op ieder niveau te beheersen. Als de basiskennis is aangeleerd, kunnen de kinderen zij hun eigen grenzen verleggen en alle evenwichtsuitdagingen aangaan.

Het konijn is een veertoestel voor jonge kinderen. De zitting op slechts 37 cm van de grond, vereenvoudigt het gebruik door de allerkleinsten. Om de wipbeweging tot stand te brengen moeten zij het eigen lichaam leren controleren en coördineren. Op deze wijze ontdekken zij het plezier van wippen op het konijn.
 
Een compleet Ouno Land-speelterrein voor kinderen vanaf 1 jaar waarin 30 kinderen tegelijk kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

AIREN7-Village.jpg

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl