• Pakket
Précédent
Suivant
Referentie : Tijd- en ruimtereizigers

Tijd- en ruimtereizigers

€ 6.073,00 Exclusief BTW

Een Ouno-buitenspeelterrein op het thema van verbeelding.

Alle kenmerken bekijken
Leeftijdsgroep
2+
Aantal spelers
21
Norm
Norm EN1176
Certificering
TÜV-certificering
Garantie
25 jaar garantie
Vrije valhoogte
1,40 m

Dit pakket bevat

Aantal

Kenmerken

Een Ouno-buitenspeelterrein op het thema van verbeelding … Kinderen reizen door de tijd in het kasteel met de glijbaan en hut en vliegen weg in het vliegtuig.
 
‘Het Kasteel’ van Ouno Land kun je op 2 manieren betreden: via een rechte ladder aan de kant van het huisje of via een brede massieve trap, beveiligd met relingen, aan de kant van de glijbaan. Het kasteel heeft een huisje met een geschuurd massief houten dak, een glijpaal en een polyethyleen glijbaan. Via een grote loopbrug kun je de speelruimte doorkruisen. Laat het ridder en prinsessen spel maar beginnen!
 
Het vliegtuig is een compact speeltoestel speciaal voor jonge kinderen. Het bestaat uit twee speelpanelen voorzien van een raampje, een propellor, een draaipaneel en een stuurknuppel. Het toestel nodigt uit tot samenspel, fantaseren en imitatie van de werkelijkheid. Deze stevige speelstructuur is klaar om vele ervaren piloten te ontvangen! Alleen een steward ontbreekt voor de perfecte vlucht. We gaan op reis met het vliegtuig, een uur de lucht in en een uur de fantasie de vrije loop laten gaan…

Een Ouno-speelterrein vanaf 1 jaar waarin 21 kinderen samen kunnen spelen. Deze stevige en duurzame speelstructuren voldoen aan de behoeften van openbare speelterreinen, crèches, peuterscholen, onderbouw en campings.

  •     Norm EN1176
  •     TÜV-certificering
  •     Maximaal 25 jaar garantie
  •     HCL : 1,40 m


Installatie (vereiste grondoppervlakte)

  •     Oppervlakte : 42 m²

Materialen

De vierkante palen van 70 mm zijn gemaakt van gelamineerd autoclaaf behandeldhout. Deze palen, gevrijwaard van splinters, verzekeren stevigheid en stabiliteit. Zijworden beschermd tegen aantasting. De paal wordt beschermd door een polyamidepaalkap.
Het dak en de panelen zijn gemaakt van autoclaaf behandeld dennenhout, 105 x 25mm of 140 x 27 mm.
De vloeren zijn vervaardigd uit 18 mm dikke berken multiplex-platen, aan deoppervlakte bedekt met een antislipfilm van fenolhars.
De glijgoten van de glijbanen zijn gemaakt van rotatiegevormd polyethyleen.
De 30 mm buizen zijn gemaakt van geverfd gemetalliseerd staal.
PCC-BC.jpg
De gekleurde panelen zijn van HPL en hebben een dikte van 13 mm (of 6 mm voorMalachiet groen). Deze robuuste materialen zijn uitstekend bestand tegenweersinvloeden en vandalisme.
De bevestigingmaterialen van roestvrij staal worden beschermd door polyamidevandalisme bestendige doppen.

Montage

Niveau 3: montage met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, meten noodzakelijk + aftekenen metaal, zelftappende schroeven, risico op niet-conformiteit in geval van fouten.

Installatieduur  : 8h

Arbeid:  2 personen


Beton vereist : 0,55 m³

Een specifieke behoefte ?

Het Ouno by Proludic-team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden

Contact met ons opnemen

Hebt u persoonlijke wensen voor een speelterrein op maat ?

Hebt u structuren op maat nodig of wilt u andere toestellen zien? Ontdek ons merk Proludic

Bezoek onze website proludic.nl